Verzenden & retourneren

Verzending is bij ons boven de € 75,00 gratis binnen Nederland. ( excl. de Eilanden) Naar het buitenland betaald u gewoon de verzendkosten wat voor dat land bepaald is. U besteld via de webshop en betaald via I-deal, Master Car, Giro pay, Visa , Paypal of vooruitbetaling. U kunt bij ons in de winkel contant betalen, contactloos  en per pin. Wanneer er een los onderdeel ( glas, dimmer, kappen e.d. ) besteld wordt wat niet op de site staat, en wij dit kunnen leveren, dan ontvangt u een factuur hiervan. Bij een internet bestelling kunnen de artikelen binnen 14 dagen ( Wettelijk vastgesteld) van ontvangst,  geretourneerd worden in originele verpakking, De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering. Let op : Bij retour zijn de verzendkosten voor de koper.
Bij schade moet dit altijd binnen 24 uur na aflevering gemaild worden per mail of telefonisch. Bij deze melding een foto van de schade en foto van de verpakking. ( buitenzijde) Is de schade of levering onterecht dan ontvangt u per mail een retour sticker.( deze zal dan binnen 3 dagen bij een post-nl punt afgegeven moeten worden)
Bericht van Levering.
Aangezien we niet altijd alle lampen direct uit voorraad leverbaar zijn, krijgt u altijd bericht van de mogelijke leverdatum. Het streven van Light Collection on-line is Uw bestelling binnen 2-5 werkdagen af te leveren of zelf op te halen in onze winkel in Wijchen. Voorraadproducten zijn binnen een aantal werkdagen te leveren. Bestellingen worden in de regel verzonden als de order compleet is. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
 
Retourneren
Artikelen kunnen geretourneerd kunnen binnen 14 dagen, ( wettelijk vastgesteld,) na ontvangst van de product ( -en )  in de originele verpakking, met bijsluiting van een kopie van de factuur die u ontvangen heeft per mail. De verzendkosten zijn voor de koper .Restitutie van het aankoopbedrag , exclusief verzend- of order kosten, vindt plaats binnen maximaal 5 dagen wanneer het artikel door Light Collection on-line in ongeschonden en originele verpakkingen ontvangen wordt .Als de verpakking dusdanig beschadigd is dat reguliere verkoop niet meer mogelijk is wordt er 25% van de verkoop prijs in mindering gebracht. Voor defecte artikelen zie garantievoorwaarden. Alleen als aan het voorgaande is voldaan en de goederen onbeschadigd door Light Collection on-line zijn ontvangen zal het aankoop bedrag worden gecrediteerd. Als het retour gestuurde product beschadigd is wordt de retour niet geaccepteerd. Retour zendingen zijn voor risico van de verzender. De artikelen kunnen retour,  naar adres: Touwslagersbaan 38, 6602 AL te Wijchen.