Algemene voorwaarden

VOORWAARDEN
 
Door Uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
Betaling-, Levering- en Garantievoorwaarden.
 
Betalingsvoorwaarden
Artikelen worden geleverd na betaling, dit kan via een overschrijving-Ideal-Paypal of van het artikel door de distributeurs ( TNT /DPD post of andere)
 
Leveringsvoorwaarden:
We adviseren om de inhoud van het pakket direct na ontvangst te controleren.
Breuk/Schade of incompleet van welke aard dan ook, dient BINNEN 24 uur na ontvangst via mail ( met foto) en/of telefonisch gemeld te worden. Meldingen na 24 uur worden niet meer in behandeling genomen.
Producten die op rekening afgenomen worden blijven eigendom van Light Collection tot de betaling is voldaan.
 
Algemeen
Door Uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering-, garantie en betalingsvoorwaarden akkoord gaat van Light Collection.
Light Collection webwinkel behoudt zich het recht de levering-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze zijn gesteld op de dag van de op factuur vermelde datum.
 
Gegarandeerde prijs
Light Collection webshop garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van aankoop nota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, virussen e.d. kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
 
Bezorgkosten
De artikelen worden thuisbezorgd vanaf een bedrag van 75 euro. Dit is geldig voor uitsluitend Nederland, Voor overige landen worden de normale verzendkosten berekend. Voor bestellingen onder de 75 euro wordt € 5,95  verzendkosten in rekening gebracht. Dit geld ook voor Nederland. De op de factuur vermelde prijs is inclusief 21 % btw en eventuele verzendkosten. U kunt ook uw bestelling in de winkel afhalen.

Annuleren van Uw bestelling
Als u Uw bestelling wilt annuleren zonder dat Light Collection in gebreke is gebleven, zullen de gemaakte kosten voor het verwerken van Uw order en online voor Uw rekening zijn..
Heeft U betaald met IDeal dan bedragen de kosten 1,10 euro + 25 % administratie kosten.
Deze kosten zullen in mindering gebracht worden op het aankoopbedrag dat op Uw rekening wordt teruggestort.
 
Annuleren door Light Collection online bij niet ontvangen betalingen.
Indien U heeft gekozen voor betaling ideal/overschrijving , worden de artikelen voor u gereserveerd of besteld indien ze niet op voorraad zijn. Direct na ontvangst van Uw betaling, worden de artikelen aan U verzonden. Indien de betaling binnen 5 dagen nadat wij de bestelling hebben ontvangen niet binnen is wordt de order geannuleerd.
 
Bericht van Levering.
Aangezien we niet alle lampen direct uit voorraad leverbaar zijn, krijgt u altijd bericht van de mogelijke leverdatum. Het streven van Light Collection on-line is Uw bestelling binnen 2 weken te leveren of zelf op te halen in onze winkel in Wijchen. Voorraadproducten zijn binnen een aantal werkdagen te leveren. Bestellingen worden in de regel verzonden als de order compleet is.( tenzij anders wordt er een nalevering verzonden) Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
 
Retourneren
Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na levering in de originele verpakking, met bij sluiting van een kopie van de factuur. Let op: De verzendkosten zijn voor de koper. Restitutie van het aankoopbedrag, exclusief verzend- of order kosten, vindt plaats binnen maximaal 5 dagen wanneer het artikel door Light Collection on-line in ongeschonden en ORIGINELE verpakkingen ontvangen wordt .Voor defecte artikelen zie garantievoorwaarden. Alleen als aan het voorgaande is voldaan en de goederen onbeschadigd door Light Collection on-line zijn ontvangen zal het aankoop bedrag worden gecrediteerd. Heeft u een account bij ons, dan kunt u via inloggen om een retourzending aan te vragen.
  
Garantie voorwaarden
U krijgt 12 maanden garantie op uw aankoop, meegeleverde lichtbronnen zijn uitgesloten van garantie.
 
Light Collection on-line garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften.
Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikelen worden deze door Light Collection on-line kosteloos hersteld. (U kunt hiervoor een mail doen naar ons, zodat u een retour sticker krijgt doorgemaild.)
 
De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van Light Collection on-line.Light Collection on-line stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaald de wijze van repareren en verzenden. U ontvangt dan per mail een retour sticker.
 
U dient de artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging te retourneren in de originele verpakking met kopie van de factuur erbij ingesloten. Op de reparatie krijgt U ook weer 12 maanden garantie.
 
Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:
1.Als de datum is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is op de factuur.
2.Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.
3.Beschadiging door opzet of nalatigheid,.
4.Bij van buiten komend onheil blikseminslag, aardbeving e.d.
5.Defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud.
6.Oververhitting door een te hoog wattage gloei -en of halogeenlamp.
7.Blootstelling aan vochtigheid, extremen warmte of zonlicht, of extreme koude.
8.Indirecte kosten, veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.