Modern Interieur

In een modern interieur kun je heel veel verschillende kanten op. Je kunt ervoor kiezen designer meubelen als designer lampen te plaatsen. Ook kun je met eenvoudige doch leuke accessoires  een meer retro modern interieur te creëren. In onze online lampenwinkel hebben wij veel verschillende lampen die uitstekend passen binnen een modern interieur. We gaan even uit van een algemeen modern interieur als deze hieronder. 
 Een strakke, zwart-witte slaapkamer heeft een zeer moderne uitstraling. Veel elementen zijn zwart en dat kan soms een beetje overheersend zijn. Om er iets meer balans in te creëren, kunt u ervoor kiezen een kleur lamp te nemen die goed past bij wit, maar ook bij zwart. Dat kan natuurlijk een knallende kleur zijn, die sowieso wel past bij wit of zwart. Maar het kan ook een beter, nauw sluitende kleur zijn als chroom. Neem bijvoorbeeld deze drops hanglamp. In deze moderne slaapkamer staat deze lamp met negentien peertjes enorm goed, want het vormt de ware eyecatcher wanneer bezoek de deur opent en een kijkje in de (nieuwe) slaapkamer neemt. Bovendien past de aparte vormgeving goed bij het mysterieuze zwart. Een ander voorbeeld is deze hanglamp met 16 glasbollen. Het leuke aan deze lamp is, is dat de bollen in twee rijen hangen. Je kunt ervoor kiezen ze allemaal synchroon op een hoogte te hangen, maar misschien is het juist wel erg grappig om met de hoogtes te spelen. 
Ook kan het een zeer mooi effect geven op zwarte of witte muren om er een muurlamp of wandlamp op te bevestigen. Deze muurlampen zouden bijvoorbeeld goed passen in een modern interieur. Het licht schijnt zowel naar boven als naar onderen en dat doet de ruimte groter lijken, doordat je diepte creëert.