KS Buitenverlichting

Buitenlamp Jersey Medium met sensor

Buitenlamp Jersey Medium zwart met bewegings-sensor. In winkel te zien.

€94,50
Beschikbaar
Buitenlamp Brig Verzinkt Staal

Buitenlamp Brig van verzinkt staal met helder glas. In winkel te zien. Nog 1 stuks!!

€44,50 €49,95
Beschikbaar
Buitenlamp Jersey Medium

Buitenlamp Jersey Medium zwart. In winkel te zien.

€74,95
Beschikbaar
Buitenlamp Vecht plat

De Vecht is een absolute Topper! Deze zeer populaire gevellamp heeft een landelijke strakke uitvoering. De muurlamp is vervaardigd van RVS met een gepantserde laklaag (poedercoating) in de kleur: Zwart.

€99,00 €149,95
Beschikbaar
Buitenlamp Sydney Medium

Een mooie kwaliteit buitenlamp is Sydney Medium, zwart met helder glas.

€84,50
Beschikbaar
Buitenlamp Astro

Buitenlamp Astro RVS voor aan de wand met helder glas. In winkel te zien. Rvs beperkt leverbaar.

€84,50
Beschikbaar
Buitenlamp Jersey Large

Buitenlamp Jersey Large zwart met een hoogte van 27 cm. In winkel te zien.

€84,50
Beschikbaar
Buitenlamp Brig Zwart

Buitenlamp Brig met een metalen zwarte retro kap met een helder glas. eronder.

€44,95
Beschikbaar
Buiten Tuinlamp Jersey Terras

Buiten Tuinlamp Jersey Terras

€129,00
Beschikbaar
Buitenlamp 't Gooi

Trendy en stijlvolle vormgegeven muurlamp, met een luxe uitstraling. De lamp is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en wordt standaard in de kleur zwart geleverd.

€84,50
Beschikbaar
Buiten plafondlamp Jersey

Buiten plafondlamp Jersey zwart met een afmeting van 12,7 x 12,7 cm.

€69,95
Beschikbaar

KS Verlichting staat al ruim 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting.Buiten lampen zijn niet alleen functioneel maar geeft de tuin ook karakter en sfeer. De buitenverlichting word in nederland gemaakt. Het team is constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. Voorwaarden voor deze ontwerpen zijn; tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit, uitstraling & uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zij produceren in de stijlcategorieën; klassiek landelijk, semi-klassiek levendig & modern design.Naast de standaard kleur groen is het ook mogelijk om andere kleuren te bestellen. De huidige collectie bestaat uit meer dan 1500 modellen voor privé, zoals huis & tuin, voor restaurant, horeca & recreatie, voor stadsverlichting, gemeenten & parken, in iedere stijl. Ook bevat het leverings pakket brievenbussen en diverse accessoires om een tuin compleet af te maken
 De nieuwste technieken worden op de productievloer toegepast. De mooiste lampen worden geproduceerd. Vanaf het broodje aluminium met als eindresultaat duurzame kwalitatief hoogwaardige unieke exclusieve buitenverlichting. KS Verlichting heeft een ontwerp afdeling, matrijzen makerij, machine fabriek, gieterij, koperslagerij, poedercoatinstallatie, assemblage afdeling en een verkoopafdeling. De productie beloopt in der jaren in de miljoenen lampen. Kenmerken voor KS producten zijn; tijdsloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een origineel KS product heeft een gegoten embleem of sticker.